Ontstoppingsdienst
Alphen aan den Rijn

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn

Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn? Heeft u te maken met een een verstopping in uw riool of loopt uw afvoer niet meer goed door? Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei soorten verstoppingen.

Wij ontstoppen alles wat is aangesloten op het riool. Ook wanneer u een inspectie of reiniging in uw riool wilt laten uitvoeren kunt u contact opnemen! Daarnaast zijn wij u ook te bereiken voor het aanleggen en vervangen van riolering.

De monteurs van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn hebben veel kennis en ervaring. Daarnaast beschikken zij over de juiste middelen om elke verstopping te verhelpen. Wij kunnen daarnaast rioolinspecties uitvoeren, het riool vervangen, of de leidingen reinigen zodat de kans op een verstopping geminimaliseerd wordt.

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping en wilt u een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op via 0172 203 976. Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Alphenaandenrijn

Services

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0172 203 976

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Alphen aan den Rijn. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Het kan gebeuren dat je te maken krijgt met een verstopping die je direct verholpen wilt hebben. Bijvoorbeeld wanneer je enige wc in huis verstopt raakt of je te maken krijgt met een overstroming als gevolg van een verstopping.
In dat geval wil zoekt u een ontstoppingsdienst die op ieder moment van de dag snel ter plaatse kan zijn. In dat geval bent u bij Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn aan het juiste adres!

Daarom kunt u Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn op ieder moment van de dag bereiken voor spoedgevallen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Wanneer u een afspraak maakt komen wij zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen. Het maakt onze ontstoppers niet uit of u in Alphen aan den Rijn zelf woont of in de omgeving. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Merkt u dat u te maken heeft met zo’n spoedgeval? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn via 0172 203 976! Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn staat binnen no-time bij u op de stoep!

Loodgieters Alphenaandenrijn
Afvoer Verstopping Alphenaandenrijn

Jaren Ervaring

Alphenaandenrijn Riool Verstopping
Riool Ontstopping Alphenaandenrijn

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Verstoppingen komen voor in verschillende vormen en maten. Het is soms lastig om te bepalen of u daadwerkelijk te maken hebt met een verstopping. U kunt een verstopping op diverse manieren herkennen:

  • Uw toilet spoelt niet door
  • Het water in de gootsteen loopt niet door
  • Het putje in uw bad zit verstopt
  • Het water blijft staan in de wasbak in de badkamer
  • U hoort een borrelend geluid uit de afvoer wanneer u de wc doorspoelt

Wanneer u te maken krijgt met één van de bovenstaande herkenningspunten kunt u er vanuit gaan dat u te maken heeft of krijgt met een verstopping.

Om onnodige schade te voorkomen raden wij u aan de verstopping snel te laten verhelpen. Het probleem en de bijkomende schade kan daardoor namelijk alleen maar erger worden.

Naast dat verstoppingen erg vervelend zijn, zijn ze vaak ook lastig te verhelpen. Veel verstopping zijn lastig te verhelpen wanneer u niet beschikt over de juiste apparatuur en kennis.

Neem nu contact op met onze spoedservice van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn via 0172 203 976. Wij komen graag uw verstopping ontstoppen!

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Een rioolverstopping kan te wijten zijn aan verschillende oorzaken. Voorbeelden hiervan zijn een grote ophoping van haren of zeepresten in het doucheputje, of misschien heb je per ongeluk een toiletblok door de wc gespoeld. Ook komt het vaker voor dat er zich via de keuken etensresten ophopen in het riool.
Wanneer er ergens een verstopping ontstaat, is dit in veel gevallen een langdurig proces. Dit begint veelal met een kleine ophoping van vuil. Hier merkt u nu nog nauwelijks tot niks van. Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter tot er geen water meer door de afvoer loopt. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Het risico op een rioolverstopping is groter wanneer er sprake is van een rioolverzakking. Hierdoor spoelt het water slecht, of zelfs helemaal niet meer door naar het hoofdriool. Zo kan alles volledig verstopt raken.

Een verstopping kan zorgen voor erg onaangename situaties. Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Neem dan contact op via 0172 203 976.

Wc Verstopping Alphenaandenrijn
Riool Verstopping Alphenaandenrijn Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Alphenaandenrijn
Riool Verstopt Alphenaandenrijn

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Om zo snel mogelijk van de verstopping af te komen gaan veel mensen aan de slag om zelf hun riool of afvoer te ontstoppen. Echter is dit in veel gevallen geen gemakkelijke klus. In veel gevallen lukt het niet om zelf een verstopping te verhelpen.
Deze klussen zijn simpelweg te hardnekkig. De meeste mensen hebben niet de kennis of apparatuur in huis om een verstopping blijvend te verhelpen.

Toch is het niet onmogelijk Wanneer u zelf uw riool wilt ontstoppen, is het van belang eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Bevindt de verstopping zich diep in het riool of zit hij net onder de gootsteen?

Zodra u de locatie van de verstopping achterhaalt heeft, moet u zich afvragen waardoor de verstopping is ontstaan. Een verstopping die is ontstaan door een ophoping van vet moet u op een andere manier ontstoppen dan een verstopping die is ontstaan door vastzittend toiletpapier.

Wij snappen goed dat u uw riool liever laat ontstoppen door een ervaren loodgieter. Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn op 0172 203 976.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het is soms lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen. Wij hopen dat de verstopping u hiermee zelf kan verhelpen!
De loodgieters van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn hebben een selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u toegelicht!

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn op 0172 203 976.

Alphenaandenrijn Wc Ontstoppen
Alphenaandenrijn Verstopping Riool
Alphenaandenrijn Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Alphenaandenrijn

De welbekende plopper

Verstopte wc ontstoppen met een plopper

U kunt een verstopping in het toilet verhelpen met een plopper. Dit kan een effectieve methode zijn om een blokkade in de afvoer los te maken maar werkt helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen.
Om een plopper effectief te gebruiken zet u de plopper op de hals van de verstopte toilet. De rubberen zuignap moet volledig op de toilet aansluiten. Vervolgens kunt u zuigkracht creëren door de steel van de plopper door de steel omhoog en omlaag te forceren.

Pas wel op! Zet niet te veel kracht wanneer u de plopper op de toilet hals duwt. Hiermee kunt u de verstopping namelijk hardnekkiger maken. De bedoeling is dat u deeltjes van de verstopping naar boven ziet komen door de zuigkracht. In veel gevallen zien we dat het nodig is om dit proces meerdere malen te herhalen.

Soda en azijn

Gootsteen ontstoppen met soda en azijn

Bent u aan het afwassen en raakt uw gootsteen verstopt? Dan is soda in combinatie met azijn een mogelijke methode om de verstopping te verhelpen.
In de praktijk zien we dat deze methode al meerdere keren heeft uitgewezen dat een ontstopping met soda (zuiveringszout) kan werken. Vooral wanneer uw afvoer verstopt is geraakt door een blokkade van zachte dingen.

Dit werkt als volgt. Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout (baking soda) bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de verstopt afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Op het moment dat deze methode nog geen effect heeft gehad, raden we u aan de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij, roer dit even door elkaar en laat dit enige intrekken.

Alphenaandenrijn Loodgieter
Alphenaandenrijn Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Alphenaandenrijn
Wc Ontstoppingsdienst Alphenaandenrijn

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Veel bouwmarkten hebben een ontstoppingsveer in hun assortiment. Met deze veer kunt u uw verstopping verhelpen. Het nadeel is alleen dat de veer, bij verkeerd gebruik, schade aan kan richten aan uw afvoer. Hierdoor kan het probleem alleen maar groter worden.
Wilt u het toch proberen met de ontstoppingsveer? Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven hoe u de veer het best kunt gebruiken.

Begin door de kop van de veer in de afvoer te stoppen. Duw de veer voorzichtig verder de afvoer in. Het is mogelijk dat u bochten tegenkomt. Hier kunt u langsheen manoeuvreren door op gevoel te draaien en te spelen met de veer.

Wanneer u de verstopping bereikt heeft, kunt u beginnen met het losmaken van de verstopping door de veer voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer. Let op dat u hierbij geen schade aanricht.

Controleer of het gelukt is door een emmer met warm water door de afvoer heen te spoelen. U kunt eventueel wat soda en azijn toevoegen om vet en vuil van de binnenwanden van de afvoer los te spoelen.

Hogedrukreiniger

Afvoerverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Wanneer u te maken heeft met een afvoer verstopping, kunt u deze in sommige gevallen verhelpen met een reiniger die onder hoge druk werkt. Deze manier is zeer effectief. Tegelijkertijd is dit wel een manier waar ook risico’s bij komen kijken.
Wij raden u daarom aan eerst de bovenstaande ontstoppingsmethodes uit te proberen, alvorens u aan de slag gaat met een hogedrukreiniger. Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw afvoer of het probleem groter maken.

Zorg ervoor dat u voorzichtig te werk gaat. Stop de kop van de reiniger rustig in de verstopte afvoer. Doe dit zo diep mogelijk. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer drie minuten flink door. Op het moment dat u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan direct en haal de hogedrukreiniger uit de verstopt afvoer.

Afvoer Ontstoppingsdienst Alphenaandenrijn
Afvoer Verstopt Alphenaandenrijn
Alphenaandenrijn Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Alphenaandenrijn

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

We ervaren dat veel mensen een verstopping proberen te verhelpen met ontstoppingsmiddelen. Bouw- of supermarkten bieden een groot assortiment van ontstoppingsmiddelen aan.
Helaas kan het gebruik van een aantal van deze middelen resulteren in beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën kunnen namelijk een bijtende werking hebben.

Daarnaast zijn deze middelen ook niet goed voor de gezondheid van u en uw huisgenoten. Deze gassen die vrijkomen bij het gebruik van de middelen zijn niet goed om in te ademen. Hierdoor kunt u last krijgen van ademhalingsproblemen.

Daarnaast is het ook nog geen zekerheid dat het ontstoppingsmiddel echt werkt. En als het middel wel werkt, dan komen dus al die chemicaliën in het rioolwater. Deze vervuiling van chemicaliën is niet goed voor de waterzuivering en het milieu.

Wanneer uw verstopping nog niet is verholpen, kunt u altijd contact opnemen. Door Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn in te schakelen weet u zeker dat uw verstopping snel verholpen wordt. Neem gerust contact op via 0172 203 976.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Wanneer u de verstopping laat verhelpen door een professioneel ontstoppingsdienst, weet u zeker dat u voorlopig geen last meer heeft van een verstopping. En mocht het wel zo zijn dat u binnen 3 maanden na de afspraak weer een verstopping heeft, dan komen wij dit gratis voor u oplossen.
Omdat elke verstopping anders is, varieert de prijs ook. Wij zorgen in ieder geval altijd voor een eerlijke prijs. Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Wij kunnen elke verstopping binnen no-time verhelpen. Op elk moment van de dag zit er een medewerker klaar om u te helpen. Neem gerust contact op via 0172 203 976.

Ontstoppen Riool Alphenaandenrijn
Verstopping Afvoer Alphenaandenrijn

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0172 203 976

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn!

Afvoer Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Alphen aan den Rijn

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn via 0172 203 976.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0172 203 976. Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0172 203 976.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Bij het inplannen van de afspraak wordt met u . In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op via 0172 203 976. Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn staat voor u klaar!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Dat verschilt echt per situatie. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 45 minuten te verhelpen. Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn voor meer informatie over de duur van een ontstopping. Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn staat voor u klaar!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

De exacte prijzen vindt u op onze website. Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Daarnaast kunt u deze ook bespreken met de telefoniste van Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn. U kunt ons bereiken voor 0172 203 976.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn via 0172 203 976.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0172 203 976. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn uit?
Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0172 203 976 om een afspraak in te plannen bij Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Alphen aan den Rijn bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Alphen aan den Rijn en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn? Neem dan gerust contact op via 0172 203 976. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.