Gootsteen Ontstoppen
Alphen aan den Rijn

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Gootsteen Ontstoppen Alphen aan den Rijn? Spoelt uw gootsteen niet meer weg wanneer u uw handen aan het wassen bent? Dan kunt u er wel vanuit gaan dat u te maken heeft met een verstopping.

De meeste verstoppingen in de gootsteen zijn erg vervelend. Deze kunnen vaak voor veel overlast zorgen. De meeste mensen willen dat hun verstopping zo snel mogelijk verholpen wordt.

Regelmatig wagen mensen mensen zelf al een poging om hun verstopping te verhelpen. Echter is dit geen gemakkelijk klus. In veel gevallen wordt de verstopping hierdoor alleen maar hardnekkiger.

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Maak dan snel een afspraak met Gootsteen Ontstoppen Alphen aan den Rijn via 0172 203 976. De loodgieters van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn staan voor u klaar en helpen u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Alphenaandenrijn Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0172 203 976

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Alphen aan den Rijn. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Alphen aan den Rijn en omstreken

Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn

Heeft u te maken met een vervelende verstopping in de gootsteen? Daar kunnen wij u goed mee helpen! Wij hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van gootstenen en wasbakken.
We helpen regelmatig mensen die een verstopte gootsteen hebben door vastzittend eten of een ophoping van vet, olie of zeepresten. In de meeste gevallen is de oorzaak snel gevonden en kunnen wij het probleem voor u in een mum van tijd verhelpen.

Wanneer wij bij u langskomen, brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Wij zijn werkzaam in Alphen aan den Rijn en wijde omstreken. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn binnen no-time bij u om uw verstopping te verhelpen.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Neem direct contact met ons op via 0172 203 976 om uw klus te bespreken. Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn helpt u graag!

Alphenaandenrijn Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Alphenaandenrijn

Jaren Ervaring

Loodgieters Alphenaandenrijn
Gootsteen Ontstopping Alphenaandenrijn

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Het ontstaan van verstoppingen in de gootsteen is een langdradig proces, wat soms wel maanden kan duren. Dit begint veelal met kleine hoeveelheden vuil en vet die vast blijven zitten in de afvoer van de gootsteen. Aan het begin zult u hier nog niks van merken, aangezien het water hier nog gemakkelijk langs kan spoelen.
Deze ophoping wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Er zijn veel verschillende manieren waarop een gootsteen verstopt kan raken. We zien regelmatig dat vastzittend eten zorgt voor een verstopping in de gootsteen. Daarnaast merken we dat zeepresten, vet en olie ook vaak een gootsteen verstopping veroorzaken.

Heeft u te maken met een verstopping in uw gootsteen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn op 0172 203 976.

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Een verstopping in de gootsteen is erg vervelend. Naast het feit dat u geen gebruik kunt maken van deze afvoer, zien we vaak dat dit gepaard gaat met een nare rioollucht.
U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van de verstopping afkomen. In sommige gevallen kunt u dit zelf doen. Op het internet worden tientallen manieren genoemd waarop u mogelijk uw gootsteen verstopping kan verhelpen. Het wordt hierdoor moeilijk om een effectieve manier te kiezen.

De meeste verstoppingen in de gootsteen ontstaan door het ophopen van etensresten en vet/olie in de afvoer. Veel mensen denken dat vloeibaar vet/olie wel door het water weggespoeld wordt maar dit is niet zo. Vet/olie gaat juist stollen in de afvoer waardoor dit kan ophopen en etensresten eraan vast kunnen kleven.

Is dit bij u het geval? Dan is het aan te raden om de verstopping naar boven te halen met een waterstofzuiger of de zuiging van een plopper. De verstopping kan hardnekkiger worden op het moment dat u de blokkade verder de afvoer in duwt.

Wilt u uw gootsteen liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken! Dit kan via 0172 203 976.

Alphenaandenrijn Loodgieter
Gootsteen Verstopping Alphenaandenrijn
Alphenaandenrijn Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Alphenaandenrijn

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

U kunt een verstopping in de keuken verhelpen met de ouderwetse plopper. De gootsteen ontstoppen met een plopper is een simpele, maar bovenal effectieve methode. Deze meeste mensen hebben wel een plopper thuis staan.
Helaas werkt deze methode niet altijd voor hardnekkige verstoppingen. Voor deze verstoppingen raden wij u aan andere methodes te proberen. Voor kleine blokkades is deze methode echter zeer effectief.

Hoe moet u deze plopper gebruiken? Zet de rubberen zuignap van de plopper op de afvoer. De zuignap moet volledig over de afvoer heen zitten. Vervolgens kunt u de steel van de plopper op en neer bewegen. U hoeft hiervoor niet te veel kracht te gebruiken.

Het gaat erom dat u met de plopper zuigkracht creëert. Pas dus op het hard duwen. Hiermee kunt u de verstopping namelijk hardnekkiger maken.

In veel gevallen is de verstopping niet in één keer verholpen. U zult een aantal keer moeten ploppen om de verstopping op een juiste manier te verhelpen.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Er zijn verstoppingen in de gootsteen die worden veroorzaakt door vet. Het is namelijk mogen dat u jus of ander vet door de gootsteen heeft gespoeld. Dit is zeer slecht voor de afvoer van uw gootsteen. U kunt deze verstopping wellicht verhelpen met soda (zuiveringszout).
Dit werkt zo: Voeg het zuiveringszout toe aan een bak met water. Giet dit samen vervolgens langzaam in de gootsteen. Het water zal niet direct weglopen, laat het daarom een nachtje inwerken. Wanneer u een sterker effect wilt creëren kunt u zuiveringszout mengen met azijn!

Om te controleren of het gelukt is, raden wij u aan om na de ontstopping uw gootsteen door te spoelen met een emmer heet water. Loopt het water weer normaal weg? Dan heeft u de verstopping verholpen!

Alphenaandenrijn Wc Verstopt
Alphenaandenrijn Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Alphenaandenrijn Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Alphenaandenrijn

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Om een afvoer te ontstoppen kan een ontstoppingsveer een zeer effectieve methode zijn. Deze manier is echter niet zonder risico’s. Wees daarom erg voorzichtig!
Hoe gaat u op een juiste manier te werk? Duw de flexibele ontstoppingsveer met het uiteinde in de verstopte gootsteen. Zet hierbij niet te veel kracht, zo voorkomt u dat u schade aanricht aan uw afvoerbuis. Wanneer er bochten in de afvoerbuis zitten, is het mogelijk dat u moet draaien en spelen met de veer om er langs te komen.

Op het moment dat u bij de verstopping aangekomen bent, moet u de veer draaien, duwen en trekken. Let er ook nu op dat u geen schade aanricht aan uw afvoer. Vervolgens haalt u de veer weer rustig uit de gootsteen.

Heeft u het idee dat de verstopping is verholpen? Spoel de gootsteen dan nog door met een emmer heet water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt van de afvoerwand.

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Bouwmarkten en supermarkten bieden een groot assortiment chemische ontstoppingsmiddelen aan. Een aantal van deze middelen richten schade aan in uw afvoer.
De chemische ontstoppingsmiddelen bevatten bepaalde slechte chemicaliën. Deze chemicaliën hebben een bijtende werking, waardoor de binnenkant van de leidingen wordt aangetast.

Het merendeel van deze middelen bevatten bepaalde chemicaliën die een bijtende werking hebben op de buizen in uw riool en afvoeren. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast. Daarnaast kunnen deze middelen hard worden en gaan klonten.

Daarbij komt ook nog dat u hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool komt vervuilt. Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn raadt u om die reden af om deze middelen te gebruiken bij het het ontstoppen van uw riool of afvoer.

Verstopping Gootsteen Alphenaandenrijn
Ontstoppen Gootsteen Alphenaandenrijn
Verstopping Riool Alphenaandenrijn
Loodgieter Alphenaandenrijn

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Om de levensduur van uw gootsteen en riool zo lang mogelijk te verlengen, is het van belang dat u deze in goede staat houdt. Spoel bijvoorbeeld geen vet of afval door uw gootsteen.
Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om uw riool en afvoeren periodiek te laten controleren. Hoe vaak u uw riool en afvoeren moet laten inspecteren is afhankelijk van hoe oud uw huis en het riool is. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze telefoniste.

Wij kunnen onder andere met onze meetapparatuur de staat van de afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Onze Ontstoppingsdienst in Alphen aan den Rijn staat speciaal voor u klaar op het moment dat u uw gootsteen wilt laten ontstoppen door professionals. Onze rioolmonteurs kunnen elke verstopping met spoed oplossen.
De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren waaronder: de ernst van de verstopping, de nodige inspecties, het aantal arbeidsuren, de uitgevoerde reparaties, en de gereedschapskosten.

Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn hanteert eerlijke en marktconforme prijzen. Daarnaast brengen wij in geen enkel geval voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave, starten wij met onze werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen.

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn via 0172 203 976.

Alphenaandenrijn Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Alphenaandenrijn Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0172 203 976

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn!

Afvoer Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Alphen aan den Rijn

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Alphen aan den Rijn

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn

Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn via 0172 203 976.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0172 203 976. Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Dat kan door, tenminste 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0172 203 976.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Bij het inplannen van de afspraak wordt met u . In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden. Heeft u vragen over uw afspraak? Neem dan contact op via 0172 203 976. Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn staat voor u klaar!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Dat verschilt echt per situatie. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 45 minuten te verhelpen. Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Alphen aan den Rijn voor meer informatie over de duur van een ontstopping. Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn staat voor u klaar!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangt u van ons altijd eerst een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en hoeveel dit gaat kosten. Zodra wij uw goedkeuring hebben, starten wij direct met het ontstoppen van uw verstoppingen.

De exacte prijzen vindt u op onze website. Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Daarnaast kunt u deze ook bespreken met de telefoniste van Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn. U kunt ons bereiken voor 0172 203 976.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn via 0172 203 976.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen enkele maanden na de ontstopping? Dan is garantieregeling op uw situatie actief.

Wilt u u beroepen op uw garantie? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0172 203 976. Wij helpen u graag verder.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn uit?
Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.
Onze vakmannen kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 0172 203 976 om een afspraak in te plannen bij Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Alphen aan den Rijn bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Alphen aan den Rijn en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn? Neem dan gerust contact op via 0172 203 976. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.